(Leerling/aankomend) monteur

Als Leerling/Aankomend installatiemonteur werk je samen en onder begeleiding van een zelfstandig monteur aan diverse werktuigbouwkundige en sanitaire installaties. Dit doe je op diverse projecten.

Een leergierige en nauwkeurige houding vinden wij erg belangrijk. Je bent collegiaal, hebt technisch inzicht en zet veilig werken bovenaan je lijstje

Wie zijn wij?

Sprong Installatietechniek bestaat sinds 1936 en is in onze omgeving een vertrouwd adres. Dat is iets waar we trots op zijn. We doen wat we beloven en houden graag de controle over de projecten die wij uitvoeren. Die mentaliteit zoeken wij ook in nieuwe medewerkers. Ons team bestaat uit vakmensen die streven naar de beste kwaliteit, eerlijk advies geven en flexibel zijn. Tussen de werkzaamheden door mag er trouwens ook gelachen worden, graag zelfs. Wanneer onze medewerkers met een glimlach naar hun werk gaan, worden onze klanten met een glimlach geholpen.

Dienstverband:
Fulltime en/of Parttime

Wie ben jij?

Je hebt je relevante opleiding VMBO (niveau 3) net afgerond. Je bent bezeten van techniek. Wat je ogen zien, dat maken je handen en je bent leergierig. Je hebt enige ervaring opgedaan als leerling monteur.

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een leerling/aankomend installatiemonteur die zich bezighoudt met alle facetten in de installatietechniek. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van cv-installaties, warmtepompen, water en gasinstallaties, sanitair, lood- en zinkwerk. En je hebt de mogelijkheid om jezelf nog verder te ontwikkelen als installateur!

Overige en secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Salarisindicatie €1.900 – €2.500 bruto per maand
  • Pensioenvoorziening, 8% vakantiegeld, 27 vakantiedagen per jaar
  • Een bedrijfsauto van de zaak, ook te gebruiken voor woon- werkverkeer
  • Een smartphone en tablet voor zakelijk gebruik
  • Een eindejaar-bonus
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
  • Een jaarlijks keuzebudget van € 500,- waarmee we jouw sport- abonnement of nieuwe fiets betalen
  • Personeelskorting op ons complete assortiment sanitair, verwarming en elektra

Bij een aanstelling van minimaal 12 maanden ontvang je eenmalig een bonus van € 1000,-netto.

Is deze baan jou op het lijf geschreven, dan zoeken we jou!

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel naar 0187-641458