Zonnepanelen

Sprong Installatietechniek is hét adres voor zonnepanelen

Zonnepanelen bieden niet alleen voordelen voor u, maar ook voor het milieu. Zonnepanelen wekken schone energie op, waardoor u minder gebruik hoeft de maken van de vaak vervuilende fossiele brandstoffen.

Hoe werken zonnepanelen?

Een zonnepaneel zet zonlicht om in elektriciteit. Deze elektriciteit is dan nog niet meteen klaar voor gebruik. Zonnepanelen produceren namelijk gelijkstroom, wat u niet kunt gebruiken in huis. Daarom worden zonnepanelen altijd geïnstalleerd met een omvormer die de gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom.

Het rendement van zonnepanelen

Een investering in zonnepanelen verhoogt direct de waarde van een huis. Uw woning krijgt namelijk een beter energielabel. Hoe energiezuiniger de woning, hoe aantrekkelijker voor eventuele toekomstige kopers. Dit zorgt namelijk automatisch voor lagere maandlasten. Daarnaast hebben de panelen een levensduur van gemiddeld 25 jaar en bestaat er dus een grote kans dat eventuele toekomstige bewoners nog een lange tijd kunnen profiteren van de zonnepanelen.

De investering is gemiddeld in 10 jaar terugverdiend. Zonnepanelen maken u minder afhankelijk van de energieleveranciers. U wordt uw eigen energieleverancier!

Twijfelt u nog over het aanschaffen van zonnepanelen? Bedenk dat het investeren van uw spaargeld in zonnepanelen u aanzienlijk meer winst zal opleveren dan de rente van uw spaarrekening.

Meer weten over zonnepanelen?

Voor meer informatie komt Sprong Installatietechniek graag bij u langs voor vrijblijvend en passend advies.

MAAK EEN AFSPRAAK