Riolering aanleggen

Een goede riolering verhoogt de waarde van uw huis. Laat bij nieuwbouw of verbouwing uw rioleringswerk uitvoeren door de vakman. Ondeugdelijk werk leidt tot verstoppingen, stankoverlast, overstromingen, leidingbreuken of waterschade.

Verstopte afvoer

Een verstopte afvoer of riool geeft veel overlast. De meeste verstoppingen in huis worden veroorzaakt door vet- en zeepresten. Deze hopen zich in de loop der tijd op in de afvoerbuizen. Via de afvoer van de douche, de vaatwasser, de wasmachine, komt er veel zeep en vet in afvoer en riool.

Sprong Installatietechniek heeft het juiste materiaal en de expertise in huis, om problemen op te sporen en op te lossen. Vaak is namelijk niet gelijk duidelijk waar de verstopping precies zit.

Terugkerend probleem?

Wij hebben veel praktijkervaring en beschikken over apparatuur waarmee we snel een diagnose kunnen stellen. Wanneer het gaat om hardnekkige, terugkomende problemen kunnen wij met een speciale camera in het riool kijken. Zo kunnen we bijvoorbeeld zien of er scheuren in het riool zijn ontstaan door verzakkingen of boomwortels die het riool blijvend hebben beschadigd.Met spoed een loodgieter nodig in Middelharnis en omstreken? Ga hier naar storingen

Interesse in onze diensten?

Laat dan uw gegevens achter en wij zullen vrijblijvend een offerte voor uw aanmaken.