MEDEDELING:

Op dit moment hebben wij een opname stop voor nieuwe klanten die service en/of onderhoud aan een CV ketel willen laten uitvoeren.

Service en onderhoud

Uw CV-ketel zorgt voor warm water in uw huis. Met een goed werkende CV-installatie worden de radiatoren of vloerverwarming voorzien van warm water en komt er warm water uit de kraan. Om te voorkomen dat u zonder warm water komt te zitten doet u er goed aan om uw CV-ketel jaarlijks te laten onderhouden. Een defect kunt u beter voorkomen.

Voorkomen is beter dan genezen

Het is dus belangrijk dat uw CV-installatie regelmatig wordt nagekeken. Een CV-ketel die slecht onderhouden is kan ervoor zorgen dat er storingen optreden of dat het vermogen minder wordt. Een lager rendement betekent dat uw installatie meer gas gaat verbruiken om dezelfde temperatuur af te geven. Daarnaast worden gevaarlijke situaties voorkomen door goed onderhoud, denk daarbij aan bijvoorbeeld koolmonoxidevergiftiging. Koolmonoxide ontstaat door verbranding van gas en is schadelijk voor uw gezondheid. Wanneer uw installatie niet goed is gereinigd kan deze koolmonoxide in uw huis terecht komen.

Onderhoud verlengt de levensduur

Naast dat defecten voorkomen kunnen worden, het rendement hoger is en uw gezondheid niet in gevaar komt, heeft regelmatig onderhoud nog een voordeel: het verlengt de levensduur van uw installatie. Bij een onderhoudsbeurt wordt door onze monteur uw installatie gecontroleerd, gereinigd en optimaal afgesteld. Daarmee worden dure reparatiekosten voorkomen en heeft u langer plezier van de warmte die uw ketel produceert.

Geeft de CV-installatie toch problemen?

Storingen kunnen voorkomen en wij zijn er bewust van dat deze nooit op een goed moment plaatsvinden. Daarom bieden wij een servicedienst aan. Door onze flexibele bedrijfsstructuur zijn wij in staat om snel te reageren en calamiteiten snel op te lossen. Wij laten u niet in de kou staan.

Onderhoud bij Sprong Installatietechniek

Bij Sprong Installatietechniek uit Oude-Tonge bent u aan het juiste adres voor onderhoud aan uw CV-installatie. Wij bieden een onderhoudsabonnement aan met gunstige condities. Daarmee is uw CV-ketel in goede handen en zit u er altijd warm bij.

Interesse in onze diensten?

Laat dan uw gegevens achter en wij zullen vrijblijvend een offerte voor uw aanmaken.