Jarenlang een vertrouwd adres

Sprong Installatietechniek is in onze omgeving een vertrouwd adres en dat is iets waar we trots op zijn. We doen wat we beloven en houden graag de controle over de projecten die wij uitvoeren. Die mentaliteit zoeken wij ook in nieuwe medewerkers. Ons team bestaat uit vakmensen die streven naar de beste kwaliteit, eerlijk advies geven en flexibel zijn. Tussen de werkzaamheden door mag er trouwens ook gelachen worden, graag zelfs. Wanneer onze medewerkers met een glimlach op hun werk rondlopen, worden onze klanten met een glimlach geholpen.

Focus op duurzaamheid

Naast de ‘doorsnee’ installatiewerkzaamheden richt Sprong Installatietechniek zich op de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid. Daarom is het belangrijk dat jij, als nieuwe medewerker van Sprong, niet stil hoeft te staan in jouw ontwikkeling. De ontwikkelingen in onze markt staan namelijk niet stil. Daarom moedigen we jou aan om met ons mee te groeien en Oude-Tonge en omliggende plaatsen steeds een stukje duurzamer te maken.

Kom jij ons versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die ons team komen versterken. Heb jij het gevoel dat je bij ons zou kunnen passen? Bekijk dan hieronder onze vacatures, stuur een open sollicitatie via ons contactformulier of bel ons op 0187 641 458. Dan maken we een afspraak om eens kennis te maken.

Hieronder vindt u een aantal van onze actuele vacatures:

Service- / Onderhoudsmonteur

Installatiemonteur Burgerwerk

Acquisities naar aanleiding van deze vacatures worden niet op prijs gesteld