Sprong Installatietechniek

Sprong Installatietechniek, sinds 1936 een vertrouwd adres in Oude-Tonge en omstreken


Eigenaar Sebastiaan van der Niet werkt al sinds 1990 in de installatietechniek. Eerst in loondienst, daarna als eenmanszaak en sinds 2004 als mede-eigenaar van Sprong Installatietechniek. In 2008 stopte naamgever Sprong en ging Sebastiaan verder. Hij heeft bewust de bedrijfsnaam ongewijzigd gelaten, omdat Sprong een bekende en vertrouwde naam is in Oude-Tonge en omstreken.


Innovatie

Sprong Installatietechniek ontwikkelt zich ook op het gebied van duurzame energiesystemen en producten. Sebastiaan: “Als innovatief installatiebedrijf zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor efficiënt water- en energieverbruik en overschakeling op duurzame energie. We denken graag mee over oplossingen om verspilling van energie en grondstoffen tegen te gaan .”


Persoonlijk contact

“Het directe contact met de klant, zonder tussenpersonen, vinden we een prettige manier van werken en wij hebben daarin ook wat te bieden. Sprong installatietechniek vormt klantendossiers zodat bekend is welke producten zijn geleverd en welke reparaties eerder zijn uitgevoerd. Natuurlijk werken we klantgericht en leveren we kwaliteit, maar dat claimt iedereen. Persoonlijk en informeel contact, zodat onze klanten weten wie ze over de vloer krijgen, zien wij als een meerwaarde. En wat die kwaliteit betreft: Onderhoudsabonnementen voor cv-ketels is zo’n voorbeeld. Wij staan niet na tien minuten weer buiten.”

Interesse in onze diensten?

Laat dan uw gegevens achter en wij zullen vrijblijvend een offerte voor uw aanmaken.