Duurzame stroom met zonnepanelen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zonnepanelen op hun dak te laten monteren. Zonnestralen worden hiermee omgezet tot elektriciteit. Daardoor wordt bespaard op de energierekening. Zonnepanelen bieden niet alleen voordelen voor u, maar ook voor het milieu. Zonnepanelen wekken schone energie op, waardoor u minder gebruik hoeft de maken van de vervuilende fossiele brandstoffen.


Hoe werken zonnepanelen?

Een zonnepaneel zet zonlicht om in elektriciteit. Deze elektriciteit is dan nog niet meteen klaar voor gebruik. Zonnepanelen produceren namelijk gelijkstroom, wat u niet kunt gebruiken in huis. Daarom worden zonnepanelen altijd geïnstalleerd met een omvormer die de gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom.


Het rendement van zonnepanelen

Een investering in zonnepanelen verhoogt direct de waarde van een huis. Uw woning krijgt namelijk een beter energielabel. Hoe energiezuiniger de woning, hoe aantrekkelijker voor eventuele toekomstige kopers. Dit zorgt namelijk automatisch voor lagere maandlasten. Daarnaast hebben de panelen een levensduur van gemiddeld 30 jaar en bestaat er dus een grote kans dat eventuele toekomstige bewoners nog een lange tijd kunnen profiteren van de zonnepanelen. De investering is tegenwoordig gemiddeld in 6 jaar terugverdiend. Zonnepanelen maken u minder afhankelijk van de energieleveranciers: u wordt namelijk uw eigen energieleverancier!


Op zoek naar een installateur?

Sprong Installatietechniek is uw installateur voor het monteren van zonnepanelen. Wij werken vanuit Oude-Tonge, maar we werken niet alleen op Goeree-Overflakkee. Wij kunnen namelijk door heel Nederland zonnepanelen leveren en monteren. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen op het dak van uw huis, schuur of bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn partner van Solarwatt

Solarwatt is Europees marktleider op het gebied van glas-glas zonnepanelen en een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag. De panelen van Solarwatt staan bekend om hun betrouwbaarheid, hoge opbrengst en worden aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen.

Interesse in onze diensten?

Laat dan uw gegevens achter en wij zullen vrijblijvend een offerte voor uw aanmaken.