Badkamer vernieuwen of renoveren?

De badkamer is een plaats waar we dagelijks vertoeven. Het is een ruimte die niet alleen mooi moet zijn maar ook comfortabel en praktisch. Verouderde installaties of een onhandige indeling zorgen voor irritaties en ongemak. Sprong Installatietechniek denkt graag met u mee. Of u nu gaat voor een geheel nieuwe badkamer of het vervangen van het sanitair; wij staan u graag bij met deskundig advies.

Sanitair uitzoeken

Tegels, sanitair, verlichting en accessoires worden geleverd door Sprong en kunnen worden bezichtigd en uitgezocht onder andere in de showroom van Bouwcenter Esselink in Middelharnis waar u een ruime keuze aan zult treffen. In deze showroom, met ruim 50 badkameropstellingen, vindt u een breed aanbod aan kwaliteitsproducten. Allemaal geselecteerd op prijs en op kwaliteit. Ga naar informatie showroom.

Droombadkamer

Een nieuwe badkamer, verbouwen of renoveren? Sprong Installatietechniek is u graag van dienst. Ook voor advies over energiezuinige en duurzame oplossingen. Sprong kan het hele project van A tot Z uitvoeren en begeleiden, zelfs daar waar het specialisme van derden nodig is.

Uw smaak, gecombineerd met ons professioneel advies en vakmanschap maakt dat uw droombadkamer realiteit wordt!

Interesse in onze diensten?

Laat dan uw gegevens achter en wij zullen vrijblijvend een offerte voor uw aanmaken.