Waterontharding

Hard water veroorzaakt kapotte verwarmingselementen, doffe glazen en kalkaanslag op sanitair. Kijk eens naar de bodem van uw waterkoker, dan ziet u het effect van hard water. Uw watertoestellen en leidingen hebben te lijden onder kalkhoudend water. Leidingen slibben dicht, verwarmingselementen verliezen hun rendement door kalkaanslag. Bij een verwarmingsketel kan het rendementsverlies zelfs oplopen tot 40%! Sprong Installatietechniek levert systemen die vrijwel alle kalk uit het water verwijderen. Apparatuur gaat langer mee en u verbruikt veel minder energie

Heerlijk zacht water zonder kalkaanslag

Zacht water zorgt voor een zachte huid en wordt aanbevolen door dermatologen. Zeepresten worden beter verwijderd waardoor de kans op huidirritaties afneemt. Ook uw haar blijft zachter en soepeler. En dat terwijl u veel minder shampoo nodig heeft en conditioners zelf niet meer nodig heeft. Ook niet onbelangrijk: door minder kalkaanslag in de badkamer hoeft u minder hard te schrobben en kunt u het gebruik van agressieve anti-kalkmiddelen achterwege laten.


Genieten van gezuiverd water

Handdoeken en kleding voelen niet alleen veel zachter aan. Door het zachte water hoeft u minder wasmiddel te gebruiken. Dat resulteert in het behoud van kleur en vermindert slijtage van uw wasgoed. Alles waarvoor u water gebruikt, of het nu is voor de koffie en thee, dan wel een maaltijd; het wint aan kwaliteit en smaak. Zo hoeft u nooit meer water in flessen aan te schaffen!

De voordelen van een waterontharder:

  • Geen kalkstrepen of doffe kranen
  • Tot 50% minder zeep, shampoo en wasmiddel nodig
  • Langere levensduur van apparaten
  • Minder energieverbruik

Wij leveren waterontharders van de onderstaande merken

Interesse in onze diensten?

Laat dan uw gegevens achter en wij zullen vrijblijvend een offerte voor uw aanmaken.