Centrale verwarming

“Er vallen steeds meer slachtoffers door koolmonoxidevergiftiging van verkeerd geïnstalleerde of slecht onderhouden cv-ketels. De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) is een onderzoek begonnen. Bij de installatie maken onbekwame installateurs veel fouten, waardoor koolmonoxide vrijkomt, zo blijkt uit onderzoek.” (Bron: nu.nl 13-11-2014)

CV-ketel vervangen?

Is uw cv-ketel stuk? Twijfelt u of een reparatie de moeite waard is? Onze deskundige medewerkers kunnen u adviseren bij het maken van uw keuze. Wij installeren, repareren en onderhouden cv-ketels en lokale verwarmingstoestellen bij particulieren en bedrijven en bieden een ruime keuze in HR verwarmingsketels.

Ruim twintig jaar ervaring staat garant voor een vakkundige en veilige installatie van uw nieuwe ketel. Onze medewerkers volgen de ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet en laten zich regelmatig bijscholen. Ook uw lokale verwarmingstoestellen worden door ons vakkundig geïnstalleerd. Wij verrichten diverse metingen om onveilige situaties uit te sluiten.

Onderhoud

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw verwarmingstoestel. En met een deskundig ingeregelde cv-ketel optimaliseert u de energiezuinige werking van het apparaat. Sprong Installatietechniek biedt hiervoor een onderhoudscontract met gunstige condities. Kijk hier voor service en onderhoud.

Reparatie

Gaat er toch iets mis? Dan laten wij u niet in de kou staan. Sprong Installatietechniek heeft een 24-uurs service. Door onze flexibele bedrijfsstructuur zijn wij in staat om snel te reageren en calamiteiten binnen 24 uur op te lossen. Kijk hier voor storingen.

Meer weten?

Voor meer informatie komt Sprong Installatietechniek graag bij u langs voor vrijblijvend en passend advies

MAAK EEN AFSPRAAK